Quorn Fileet Provencen tapaan

Nämä vegetariset Quorn-fileet Provençale kastikeella, eivät ole vain helppo tehdä, mutta ovat myös täynnä herkullisia makuja! Tomaattia, paprikaa sekä valkosipulia. Marinoi Quorn-fileet yrttien kanssa ja tarjoile tomaatti-, punaviinipihvi- sekä kurkkuyhdistelmän kera!

Annosmäärä 4

30 mins

Easy

215 kcal
(Per Annos)

Ainekset

  • 1 ps Quorn Fileet (312 g)
  • 1 vihreä paprika viipaloituna
  • 1 rkl basilikaa, rosmariinia ja timjamia
  • 2 kesäkurpitsaa viipaloituna
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
  • 1 iso sipuli hienonnettuna
  • 1 dl kasvislientä
  • 2 valkosipulin kynttä puristettuna
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 punainen paprika viipaloituna
  • tuoretta basilikaa
  • 1 keltainen paprika viipaloituna

Valmistusohje

  1. Sulata Quorn™ Fileet. Sekoita mausteet oliiviöljyyn, ja voitele fileet sillä.
  2. Paista kasviksia pannulla kannen alla n. 10 min. Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi ja keitä vielä 10 min. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Paista sillä aikaa toisella pannulla Quorn™ Fileet kullanruskeiksi.
  4. Kaada kasvissekoitus kulhoon ja nosta päälle Quorn™ Fileet. Koristele tuoreella basilikalla.