Herkullinen, hyväntuoksuinen ja ravitseva vihreä thai-curry valmistuu Quorn Kuutioista.
Annosmäärä 4
10
mins
Easy
250 kcal (Per Annos)
Ainekset
300 g Quorn Kuutiot (sulatettuna, jos käytät pakastetta)
2 rkl kevyttä soijakastiketta
1–2 rkl ruokaöljyä
2 rkl vihreää thai-currytahnaa
2 salottisipulia hienonnettuna
1 vihreä chili siemenet poistettuna ja hienonnettuna
3 valkosipulin kynttä murskattuna
400 g purkki kookosmaitoa
125 g babymaissia blanseerattuna
125 g vihreitä papuja tyvi poistettuna ja blanseerattuna
1 nippu tuoretta parsaa tyvi poistettuna ja blanseerattuna
1 kesäkurpitsa ohuina siivuina
1 punainen paprika siemenet poistettuna ja ohuina suikaleina
125 g pinaattikiinankaalia lehdet eroteltuna ja pestynä
1 rkl limen mehua
Pieni nippu tuoretta korianteria hienonnettuna
2 kevätsipulia kuorittuna ja hienonnettuna
Valmistusohje
Marinoi Quorn Kuutioita soijakastikkeessa enintään 30 minuutin ajan.
Kuumenna öljy vokkipannussa. Lisää currytahna ja paista 2 minuuttia. Sekoita usein.
Lisää salottisipulit, chili ja valkosipuli ja paista 2 minuuttia. Lisää marinoidut Quorn Kuutiot ja paista 1 minuutti.
Lisää kookosmaito ja kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää maissi, pavut, parsa, kesäkurpitsa ja paprika. Anna hautua keskilämmöllä 3–4 minuuttia ja sekoita usein. Lisää pinaattikiinankaali ja peitä kannella minuutin ajaksi, jotta lehdet pehmenevät. Sekoita limemehu ja puolet korianterista mukaan.
Ripottele loput korianterista ja kevätsipulit annoksen päälle tarjoiluvaiheessa. Tarjoile lisukkeena jasmiiniriisiä.