Skip to main content
  1. Home
  2. Tietoa Quornista

Lähestymistapanamme

Haluamme nähdä asiat eri tavalla

Me Quornilla® haluamme nähdä asiat eri tavalla. Tiedämme, että maailman kasvava väestö tarvitsee kestävää ja samalla terveellistä ruokavaliota. Siksi olemme ottaneet proteiinituotantoon eri lähestymistavan. Haluamme käyttää mykoproteiinia, joka on ravitseva proteiinin ja kuitujen lähde, kaikissa Quorn-tuotteissa. Quornin tavoitteena on innostaa ihmisiä syömään terveellistä ruokaa herkullisilla ja vastustamattomilla resepteillä, jotka ovat täynnä makua ja uusia makuelämyksiä eri puolilta maailmaa. Missiomme on tuottaa terveellistä proteiinia terveelle planeetalle.

Lisätietoja Quornin valmistuksesta

Katso video ja näe miten Quornia valmistetaan. Olemme ottaneet erilaisen lähestymistavan proteiinintuotantoon käyttämällä mykoproteiinia kaikissa Quorn-tuotteissa planeettamme eduksi.

Lue lisää

Emme välitä ainoastaan asiakkaidemme vaan myös planeettamme terveydestä.

Lue lisää

Olemme ottaneet erilaisen lähestymistavan proteiinintuotantoon, ja siksi kaikki Quorn-tuotteet on valmistettu mykoproteiinista.

Lue lisää

Keksimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää muovin käyttöä ja parantaa kierrätettävyyttä.

Lue lisää

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ruoanlaitto Quorn-tuotteilla ei ole ihan samanlaista kuin muilla ainesosilla. Täältä löydät inspiraatiota ja vinkkejä suosikki-Quorn-aterioidesi valmistamiseen, kypsentämiseen ja säilyttämiseen. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin, joista löydät yksinkertaisia vinkkejä ruoanlaittoon.

Miten valmistan Quorn-tuotteet?

Ovatko Quorn-tuotteet terveellisiä?

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Mitä mykoproteiini on?

Tutustu resepteihimme ja tuotteisiimme