Barbeque-Pizza
Tästä helposta reseptistä tykkää koko perhe!
Annosmäärä 4
25 mins
Jonkin verran vaivaa
440 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Ainekset
- 300 g Quorn Rouhe
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli kuutioituna
- 4 rkl BBQ-kastiketta (alla resepti, jos tarvitset)
- 1 rkl Worcestershire-kastiketta
- 4 rkl ketsuppia
- 2 tl sinappia
- 2 rkl säilykemaissia
- 2 x 25 cm pizzapohjia
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 100 g Monterrey Jack -juustoa raastettuna
- Kourallinen rucolaa koristeeksi
- 8 rkl fariinisokeria
- 2 rkl siiderietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- ½ tl Worcestershire-kastiketta
- ½ tl jauhettua maustepippuria
- ¼ tl valkosipulijauhetta
- ½ tl cayenne-jauhetta
- 1 tl savuaromitiivistettä
- 150 ml ketsuppia
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 180 asteeseen.
- Kuumenna öljy pannussa keskilämmöllä ja kuullota sipuleita 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon barbeque-kastike, Worcestershire-kastike, ketsuppi ja sinappi ja anna lämmetä kauttaaltaan. Lisää Quorn-rouhe ja paista vielä 2–3 minuuttia. Ota kastike pois levyltä.
- Laita pizzapohjat leivinpaperille, voitele ne tomaattipyreellä ja ripottele päälle neljännes juustoraasteesta. Levitä Quorn-barbeque-kastike päälle ja lopuksi loput juustoraasteesta.
- Paista uunissa 15–20 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut. Poista pizzat uunista ja ripottele rucola päälle.
- Nauti tomaatti- ja basilikasalaatin kera. Saat mausteisemman vaihtoehdon, kun korvaat puolet barbeque-kastikkeesta Sriracha-kastikkeella. Käyttämättä jääneen barbeque-kastikkeen voi laittaa ilmatiiviiseen astiaan. Se säilyy jääkaapissa jopa kaksi viikkoa.