Kasvissyöjän bolognese-kastike
Tuo lohtua iltoihin tällä lämmittävällä spagetti Bolognesella, joka on tehty Quorn Rouheesta. Ripottele päälle vegetaarista parmesaania maun viimeistelyksi.
Annosmäärä 4
10 mins
Helppo
371 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Ainekset
- 300 g Quorn Rouhetta
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 keltasipuli
- 2 porkkanaa
- 400 g murskattua tomaattia basilika-aromilla
- 2 dl punaviiniä
- 1 rkl kasvilientä
- 2 rkl hunajaa
- Suolaa
- Pippuria
- Öljyä paistamiseen
- 250 g keittämätöntä spagettia
- Parmesaania
- Tuoreita yrttejä
Valmistusohje
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Kuori sipulit, valkosipuli ja porkkanat ja raasta hienoksi.
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista Quorn Rouhetta, porkkanoita, sipulia ja valkosipulia, kunnes ne saavat väriä. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Anna hautua n. 10–15 min. Maista ja lisää suolaa ja pippuria.
- Tarjoile juuri keitetyn pastan, parmesaanin ja tuoreiden yrttien kanssa.