Kotitekoiset myskikurpitsa-makkararullat
Tämän reseptin avulla valmistat helposti myskikurpitsa-makkararullia Quorn Rouheesta. Erinomaista naposteltavaa pikkujouluihin!
Annosmäärä 20
60 mins
Haastava
253 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Ainekset
- 300 g Quorn Rouhetta
- 500 g myskikurpitsaa kuorittuna, siemenet poistettuna, suuriksi lohkoiksi leikattuna
- ½ tl kuivattuja chilihiutaleita
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 sipulia hienonnettuina
- 3 valkosipulinkynttä murskattuina
- 2 rkl kuivattua salviaa
- Ripaus jauhettu neilikkaa
- 50 g kovaa juustoa raasteena
- 1 kananmuna
- Jauhoja kaulimiseen
- 2 pakettia lehtitaikinaa
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Asettele kurpitsalohkot tasaisesti uunivuokaan ja pirskota päälle 2 rkl oliiviöljyä ja chilihiutaleet. Mausta maun mukaan ja varmista, että kaikki lohkot ovat öljyn peittämiä. Paahda uunissa 35 minuuttia kunnes kurpitsa on pehmennyt. Sekoita tehosekoittimessa 20 sekuntia.
- Samaan aikaan kun kurpitsat paistuvat uunissa, lämmitä 1 rkl oliiviöljyä paistinpannulla ja paista sipuleita noin 7 minuuttia kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää valkosipuli, salvia ja neilikka ja jatka kypsentämistä 3 minuuttia. Aseta seos sitten syrjään.
- Sekoita kurpitsa, Quorn Rouhe, parmesaani ja sipuliseos. Sekoita joukkoon puolet kananmunasta.
- Ripottele työpöydälle jauhoja. Kauli sitten lehtitaikina suorakaiteen muotoon (20 cm x 45 cm), noin puolen senttimetrin paksuiseksi, ja leikkaa se puoliksi.
- Voitele molemmat taikinalevyn puolet kananmunalla. Asettele täyte taikinan keskelle ja asettele toinen taikinalevypala seoksen päälle. Painele reunat kiinni sormin tai haarukan avulla.
- Leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Voitele kananmunalla ja paista uunissa 20–25 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.
VINKKI: tarjoile karpalohillon tai maukkaan sipulikastikkeen kanssa.
Tarjoiluehdotus: Tämä resepti toimii myös pääruokana, kun taittelet rullan kääröksi tai pitkoksi ja paistat 30 minuuttia.