Mausteinen pannuleipä Quorn Rouheella
Tämä eksoottisen mausteinen pannuleipä tuo Marokon maut ruokapöytääsi. Annoksessa kuminan ja korianterin lämpö yhdistyvät kanelin makeuteen ja sumakin sitruunaiseen aromiin. Viimeistele herkullisen rapea pannuleipä kermaisella hummuksella sekä granaattiomenan ja pinjansiemenillä.
Annosmäärä 4
25 mins
Helppo
764 kcal
(Per Annos)
43g rasvaa
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Ainekset
- 300 g Quorn Rouhetta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl jauhettua kuminaa
- 1 tl jauhettua korianteria
- 1 tl jauhettua kanelia
- 250 ml kasvislientä
- 2 rkl keltaisia sulttaanirusinoita
- 1 purkki kikherneitä huuhdottuna ja valutettuna
Tarjoiluun:
- 1 suuri tai neljä pienempää pannuleipää
- 400 g hummusta
- 2 tl sumakkia
- 50 g granaattiomenan siemeniä
- 50 g pinjansiemeniä
- 2 rkl persiljaa
Valmistusohje
- Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa. Paista sipulia keskilämmöllä 5–6 minuuttia, kunnes se pehmenee.
- Lisää valkosipuli, tomaattipyree, jauhettu kumina, korianteri ja kaneli ja paista 2 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää kasvisliemi ja anna kiehahtaa.
- Lisää Quorn Rouhe, sulttaanirusinat ja kikherneet. Peitä ja anna hautua 8 minuuttia.
- Lämmitä pannuleivät ohjeen mukaan. Levitä leivälle hummus ja sen päälle mausteinen Quorn Rouhe. Viimeistele ripottelemalla päälle sumakki, granaattiomenan siemenet, pinjansiemenet ja persilja.