Myskikurpitsapiirakka Quorn Kuutioiden kera
Nauti herkullisesta Quorn Paloista, myskikurpitsasta, rosmariinista ja vuohenjuustosta tehdystä piirakasta.
Annosmäärä 4
20 mins
Helppo
385 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Kuutiot
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
VäHaN TYYDYTTYNYTTä RASVAA
Ainekset
- 175 g Quorn Kuutiot
- 1 levy valmiiksi kaulittua lehtitaikinaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 125 g myskikurpitsaa leikattuna 1 cm kuutioiksi
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1-2 tl kuivattua rosmariinia
- 125 g vuohenjuustoa
- 2-3 rkl maitoa
Valmistusohje
- Voitele uunipannu ja aseta taikinalevy sen päälle lepäämään hetkeksi.
- Paista sillä aikaa myskikurpitsaa ja sipulia 2 minuutin ajan oliiviöljyssä. Lisää sitten Quorn Kuutiot ja paista 5 minuutin ajan kunnes ne ovat kullanruskeita. Sekoita välillä.
- Poista levyltä. Lisää rosmariini ja vuohenjuusto, sekoita hyvin ja anna juuston sulaa. Lisää sitten 2-3 rkl vettä tai maitoa, kunnes kastike on koostumukseltaan kermainen. Mausta maun mukaan.
- Kaada seos taikinapohjalle ja paista valmiiksi lämmitetyssä uunissa 200°C lämmössä 20 minuutin ajan.
- Tarjoile uusien perunoiden ja rapean vihreän salaatin kanssa.