Ohraryynirisotto Quorn Kuutioiden kera
Oletko valmiina makuelämykseen? Miniluumutomaateista, sitruunankuoresta, valkosipulista, paprikasta, pilkotusta persiljasta, pinaatista ja kullanruskeiksi paistetuista Quorn Kuutioista koostuva annos tarjoillaan täydelliseksi kypsennetyllä ohrahelmipedillä. Päällä on herkullinen minttu-jogurttidippi. Tämä resepti on täydellinen koko perheen ruoka: runsas, herkullinen ja maukas.
Annosmäärä 4
25 mins
Jonkin verran vaivaa
469 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Kuutiot
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
VäHaN TYYDYTTYNYTTä RASVAA
Ainekset
- 1 pakkaus Quorn Kuutiot
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 salottisipulia siivutettuna
- ½ punainen paprika siivutettuna
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- 1 tl jauhettua paprikaa
- 120 g ohraryynejä
- 600 ml kuumaa kasvislientä
- 100 g miniluumu- tai kirsikkatomaatteja
- 100 g pinaattia
- ½ sitruunan kuori
- 2 rkl persiljaa silputtuna
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
Valmistusohje
- Kuumenna 1 rkl öljyä ja paista salottisipuleita ja paprikaa 3–4 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää valkosipuli ja paprika ja paista vielä 1–2 minuuttia.
- Lisää ohraryynit ja kuuma kasvisliemi. Anna kiehahtaa. Hauduta sitten noin 20 minuuttia, kunnes neste on haihtunut ja ohraryynit ovat kypsät.
- Lämmitä sillä aikaa 1 rkl kasviöljyä paistinpannussa ja paista Quorn Kuutioita 5–6 minuuttia, kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsät. Pidä ne lämpiminä odottamassa.
- Halkaise tomaatit kahtia, asettele leivinpaperille ja ripottele päälle hieman öljyä. Paista 8–10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Sekoita paistetut tomaatit, sitruunankuori ja persilja risoton sekaan. Lusikoi kahdelle lautaselle ja asettele päälle paistetut Quorn Kuutioita.
Vinkki: Voit lisätä risottoon enemmän kasviksia lisäämällä muutaman kourallisen pinaattia valmistuksen loppupuolella ja hauduttamalla niitä muutaman minuutin ajan.