Quorn Fileet Provencen tapaan
Nämä vegetariset Quorn-fileet Provençale kastikeella, eivät ole vain helppo tehdä, mutta ovat myös täynnä herkullisia makuja! Tomaattia, paprikaa sekä valkosipulia. Marinoi Quorn-fileet yrttien kanssa ja tarjoile tomaatti-, punaviinipihvi- sekä kurkkuyhdistelmän kera!
Annosmäärä 4
30 mins
Helppo
215 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Fileet
GLUTEENITON
RUNSAASTI PROTEIINIA
EI SOIJAA
Ainekset
- 1 ps Quorn Fileet (312 g)
- 1 vihreä paprika viipaloituna
- 1 rkl basilikaa, rosmariinia ja timjamia
- 2 kesäkurpitsaa viipaloituna
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
- 1 iso sipuli hienonnettuna
- 1 dl kasvislientä
- 2 valkosipulin kynttä puristettuna
- suolaa ja mustapippuria
- 1 punainen paprika viipaloituna
- tuoretta basilikaa
- 1 keltainen paprika viipaloituna
Valmistusohje
- Sulata Quorn™ Fileet. Sekoita mausteet oliiviöljyyn, ja voitele fileet sillä.
- Paista kasviksia pannulla kannen alla n. 10 min. Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi ja keitä vielä 10 min. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paista sillä aikaa toisella pannulla Quorn™ Fileet kullanruskeiksi.
- Kaada kasvissekoitus kulhoon ja nosta päälle Quorn™ Fileet. Koristele tuoreella basilikalla.