Quorn-kuutiot artisokalla ja tagliatelle-pastalla
Kokeile tätä kevyitä tagliatelleja, joissa on Quorn-kuutioita ja artisokat, jotka tarjoavat nopean illallisen italialaisen perinteen innoittamana, joka on valmis vain 25 minuutissa.
Annosmäärä 4
20 mins
Helppo
313 kcal
(Per Annos)
1.8g rasvaa
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Kuutiot
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
VäHaN TYYDYTTYNYTTä RASVAA
Ainekset
- 300 g Quorn Kuutiot
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi pilkottuna
- 2 tuoretta artisokkaa hyvin ohuina viipaleina
- Suolaa
- 400 g tagliatelle-munapastaa
- Suolaa ja valkopippuria
- Pilkottua persiljaa
- Sitruunaa koristeeksi
Valmistusohje
- Poista artisokan uloimmat lehdet, pese jäljelle jääneet, valuta hyvin ja leikkaa hyvin ohuiksi viipaleiksi. Paista valkosipuli varovaisesti 2 ruokalusikallisessa öljyä, lisää artisokka ja kypsennä pehmeäksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Paista Quorn-kuutiot jäljellä olevassa öljyssä kullanruskeiksi. Mausta suolalla. Sekoita joukkoon artisokka. Kypsennä vielä minuutti.
- Keitä tagliatelle-pasta runsaassa suolavedessä al dente. Valuta hyvin.
- Sekoita Quorn- ja artisokkaseos pastaan ja kuorruta persiljalla.