Quorn-Mozzarellatäytteiset munakoisorullat
Kokeile reseptiämme, jossa munakoisoon ja mozzarellaan käärityt Quorn Fileet tarjoillaan tomaatti-balsamiviinietikkakastikkeessa paahdettujen pinjansiementen kera.
Annosmäärä 4
30 mins
Jonkin verran vaivaa
275 kcal
(Per Annos)
Gluteeniton
Reseptissä käytetty Quorn Fileet
GLUTEENITON
RUNSAASTI PROTEIINIA
EI SOIJAA
Ainekset
- 4 Quorn Fileetä sulatettuna
- ½ tl paprikajauhetta
- 50 g pinjansiemeniä
- 1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
- 2 munakoisoa
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 tl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- 1 sipuli hienonnettuna
- 80 g mozzarellaa
- ½ tl kuminaa jauhettuna
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Paahda pinjansiemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Varo polttamasta!
- Leikkaa munakoisot pituussuunnassa 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja paahda niitä kuumalla grillipannulla pari minuuttia kummaltakin puolelta.
- Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää kumina, paprikajauhe, tomaattimurska ja balsamiviinietikka. Anna kiehua pari minuuttia, lisää suola, mustapippuri ja paahdetut pinjansiemenet. Pidä kastike lämpimänä.
- Leikkaa mozzarella 8 viipaleeksi.
- Puolita jokainen filee poikkisuuntaan.
- Laita mozzarellaviipale jokaiselle fileen pohjapuolikkaalle. Nosta päälle toiset puolikkaat ja kääri kunkin ympärille munakoisoviipale.
- Kuumenna Quorn Fileitä uunissa n. 10 min. Kaada vuokaan lämmin tomaattikastike ja tarjoa esim. höyrytettyjen sokeriherneiden kera.