Quorn-vegetäytteiset paprikat
Nopean, helpon ja maistuvan annoksen saat täyttämällä mehukkaat paprikat Quorn Rouheella.
Annosmäärä 4
55 mins
Jonkin verran vaivaa
313 kcal
(Per Annos)
Gluteeniton
Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Ainekset
- 200 g Quorn Rouhe
- 4 suurta paprikaa yläosa, siemenet ja sisukset poistettuna
- 1 suuri munakoiso
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 keskikokoinen sipuli kuutioituna
- 2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja hienonnettuna
- 500 g valutettuja, suolaamattomia tomaatteja tai suolaamattomia murskattuja säilyketomaatteja
- 2,5 dl kasvislientä
- 4 rkl tuoreita basilikalehtiä silputtuna
- suolaa ja pippuria maun mukaan
- 1 pallo vähärasvaista mozzarellaa ohuina siivuina
- 2 rkl parmesaania
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Voitele munakoiso öljyllä ja paista 15–20 minuuttia, kunnes se pehmenee. Kuumenna sillä aikaa öljy suurella pannulla. Ruskista sipulia 5 minuuttia. Sekoita Quorn-rouhe, valkosipuli, tomaatti, kasvisliemi ja basilika sekaan. Anna kiehahtaa. Vähennä sitten lämpöä ja anna hautua 3–4 minuuttia.
- Leikkaa munakoiso varovasti kahtia pituussuunnassa ja kaiva sisus pois. Sekoita sisus Quorn-kastikkeen sekaan.
- Aseta paprikat pystyyn leivinpaperille ja lusikoi niihin Quorn-kastiketta. Täytä ensin noin kolmannes paprikasta, lisää kerros mozzarellasiivuja ja päälle lisää Quorn-kastiketta. Lisää uusi kerros mozzarellaa ja toista, kunnes mozzarella ja Quorn-kastike loppuvat. Ripottele päälle raastettu juusto ja paista 35 minuuttia uunissa.